Bibelkveld og Utforsk:

BIBELKVELD

Vår drøm er at mennesker skal bli kjent med Jesus og at bibellesning skal bli en del av kristnes hverdag – på en måte som oppleves givende og meningsfull!

Vi tar for oss bok for bok, og vil undervise kontekst, historisk bakgrunn og nøkler for å forstå Bibelen. Som ordtaket sier, “gi meg ikke fisk, men lær meg å fiske,” ønsker vi ikke bare å undervise Bibelen, men også undervise hvordan man kan forstå, lese og studere denne boka på egenhånd. Lars Olav Gjøra blir en av underviserne.

Første kveld er gratis og åpen for alle, etter dette kreves påmelding, les mer om hvorfor lenger nede.

Første og andre kveld er gratis og åpen for alle, etter dette kreves påmelding. Pris for hele semesteret 500,- og 350,- for studenter.

Tid og sted

  • Høstens datoer: 02.09, 09.09, 23.09, 07.10, 21.10, 04.11, 18.11
  • Tidspunkt: 18:45, kom gjerne i god tid (undervisningen begynner 18:45)
  • Adresse: Osloveien 25  (Et disippelhus-samarbeid mellom Salem Menighet og Disippel Trondheim/Ungdom i Oppdrag)

Kveldsmat
Det blir felles kveldsmat kl. 21.00.

Hvorfor påmelding?
Bibelkveld er et på-stedet-kurs der man må være påmeldt for å være med (unntatt på de åpne kveldene). Dette er fordi vi ønsker at Bibelkveld skal være noe man forplikter seg til. Vi oppfordrer sterkt til at alle deltakere leser boken som skal undervises i løpet av uken før den aktuelle mandagen. Vi ønsker at Bibelkveld skal være et sted hvor vi aktivt studerer Guds ord. På denne måten får alle deltakerne virkelig bli kjent med Bibelen og dermed også med Gud. Er du klar for å studere Bibelen med både hodet og hjertet? Vil du starte på en reise hvor du virkelig lærer å kjenne Bibelen? Da er du hjertelig velkommen til å bli med oss å studere!

Selv om det er påmelding ønsker vi veldig gjerne at du tar med folk som kan være interessert i å sjekke ut en Bibelkveld før de eventuelt melder seg på kurset.

Link til påmelding: https://forms.gle/dPL12bgZKC4q11WT7

Priser
Bibelkveld har en semesteravgift på 500,- og en rabattert pris på 350,- for studenter. Hvorfor? Vi som jobber med Bibelkveld gjør dette gratis. Pengene går til gjestetalere, reisekostnader, og det meste av pengene går til å kjøpe mat, snacks og kaffe til mandagskveldene. Skulle det være slik at du har problemer med å betale for Bibelkveld – ta kontakt med oss på mail, bibelkveldtrh@gmail.com , så ordner vi en egen avtale med deg.

Mer informasjon om Bibelkveld Trondheim finner du på facebook-siden vår Bibelkveld Trondheim. Her vil du finne den nyeste informasjonen om kurset.

UTFORSK:

Vi legger Bibel-Utforsk: på is til fordel for Bibelkveld, men fortsetter med noen Tema-Utforsk i etterkant av Lørdagsmøtene. Disse annonseres fortrinnsvis på Lørdagsmøtene.

Back To Top