Alphakurs våren 2017

Dette kurset er midt i blinken for deg som har lyst til å bli bedre kjent med fundamentet i den kristne tro. Over 10 kvelder og én kurshelg forsøker vi å sammen nærme oss spørsmål som: Hva er meningen med livet? Hvem var Jesus? Hvordan kan man forholde seg til Gud?

Alpha skaper rammer der du kan få en praktisk innføring i kristen tro i et åpent og avslappet miljø der samtale og undring har hovedfokus. Hver samling begynner med et måltid før vi tar for oss et sentralt tema gjennom undervisning og samtale. Her er det rom for å komme med det du måtte ha av tanker og spørsmål – ingen spørsmål er for store eller for små!

De aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om Alpha, og mer enn 29 millioner mennesker verden over har gått på et Alphakurs!

Info-middag 15. januar 19:00

Vi inviterer til en uforpliktende informasjonssamling med gratis middag søndag 19. januar der du kan få mer informasjon om hva kurset innebærer – velkommen! Påmelding gjøres til kursansvarlig Katja Samara (katjasam [at] yahoo.no).

Hvem?

Alphakurset er for alle, særlig deg som…
  • …ønsker å utforske den kristne tro
  • …nylig har begynt i menigheten
  • …vil friske opp basis-kunnskapene
  • …er ny som kristen.

 

Priser?

Kursprisen på 500,- dekker materiell og servering, og betales først på tredje kurskveld (når du vet om du ønsker å ta kurset eller ikke). I tillegg kommer en pris på 200,- for Alpha-dag der vi er sammen en hel dag. Dette inkluderer bevertning.

[pricing title=»Våren 2017″ color=»#2abdde» price=»Alpha-kurs» time=»»][pricingbutton][button color=default-button1 url=»https://goo.gl/forms/dOOmhLqfqgOgCfTj1″ size=»medium-button» target=»_self»]Påmelding[/button][/pricingbutton][/pricing]

 

 

 

 

 

 

 

Når?

Under vises datoer og tilhørende hovedtemaer. Det vil i forkant av dette inviteres til en åpen informasjonssamling kombinert med en middag der de som er nysgjerrige kan få vite mer om hva kurset går ut på.

 

DatoTema
23. janHvem er Jesus?
6. febHvorfør døde Jesus?
13. febHvordan Kan vi tro?
6. marHvorfor og hvordan skal vi be?
20. marHvorfor  og hvordan lese Bibelen?
3. aprHvordan leder Gud oss?
17. aprHvordan kan jeg stå i mot det onde?
22. aprAlpha-dag: Den Hellige Ånd
15. maiHvorfor og hvordan fortelle til andre?
29. maiHelbreder Gud i dag?
12. junHvilken betydning har kirken?

Spørsmål?

Les mer om Alpha-tilbudet i Salem her, eller kontakt kursansvarlig Katja Samara (katjasam [at] yahoo.no).