Bli med til Kambodsja

[one_half]

Vil du være med på tur til Kambodsja i vinterferien 2014? Bli med og se hva Gud gjør i Asia.

Sammen med Normisjon og IMI kirken i Stavanger er vi engasjert i menighetsbyggende arbeid i Kambodsja. I februar 2015 reiser vi for tredje gang for å være med på godhets- og evangeliseringsaksjon sammen med den lokale kirka. Opplegget passer fint for både familier og alle andre.

Praktisk informasjon og påmelding

Alle som melder seg på bestiller flybilletter til og fra hovedstaden Phnom Penh på egen hånd. Alt annet ordner vi. Overnatting, måltider og transport innad i landet blir tatt hånd om. Kostnaden for dette er ca 2.200 kr som innbetales ved påmelding. Klikk her for nyttig informasjon for deg som skal reise.

Tidsrom

Ankomst i hovedstaden Phnom Penh senest lørdag 14. februar, retur tidligst torsdag 19. februar. Mange forlenger utover dette med tur til det mektige tempelkomplekset Angkor Wat eller nydelige strender i Kambodsja eller til nabolandene Vietnam, Laos, Myanmar eller Thailand.

Økonomi

Flyreisen er den største kostnaden ved turen, fra ca 6.000 kr pr person. I tillegg til dette kommer felleskostnader for overnatting, måltider og transport innad i landet på ca 2.200 kr.

Hva skjer?

Vi blir med på en lokalt arrangert møteaksjon på fire ulike steder i provinsene Pursat og Battambang. Her blir det søndagsskole og barneopplegg, husbesøk og møte hvor lokalbefolkningen får høre om Jesus. Mange av de vi møter har ingen kunnskap eller erfaring med kristendom. Vi som reiser blir med og ber for syke, leker med barna, går på husbesøk og bidrar med praktisk hjelp.
 

Lørdag 14. februar:Ankomst og teamsamling i Phnom Penh kl 12.00
Søndag 15. februar:Møte, husbesøk og barneopplegg
Mandag 16. februar:Møte, husbesøk og barneopplegg
Tirsdag 17. februar: Møte, husbesøk og barneopplegg
Onsdag 18. februar:Møte, husbesøk og barneopplegg
Torsdag 19. februar:Tidligste returdato fra Phnom Penh eller Siem Reap

[/one_half][one_half_last][seperator title=»Bilder fra samme tur i 2014″ size=»h4″][sr_customgallery id=»4284″ columns=»6″ carousel=»no»]

[seperator title=»Spørsmål?» size=»h4″]Vil du vite mer? Vi vil gjerne høre fra deg dersom du vurderer å bli med på turen. Ta også kontakt med Ørjan Tinnen dersom du har spørsmål, ønsker tips til flybilletter eller er usikker på om du skal være med.

[/one_half_last]