Bli med

Du er velkommen!

Kirkevant eller ikke, i Salem menighet er du velkommen. Føl deg fri til å bare besøke oss eller til å velge Salem som ditt åndelige hjem. Hos oss vil du finne engasjerte mennesker og et godt fellesskap med Jesus i sentrum.

Dersom du vil bli bedre kjent med oss, så er et bra sted å begynne å besøke en av våre gudstjenester! Om du etter hvert kjenner at Salem er et sted du trives, anbefaler vi alle å bli med i et mindre fellesskap og en tjenestegruppe. Dette er mindre arenaer for å bli kjent med de andre medlemmene i menigheten hvor du kan dele liv og bruke de gavene Gud har gitt deg. Har du generelle spørsmål knyttet til våre smågrupper eller tjenestegrupper, kan du sende mail til post@salemmenighet.no

Jeg har spørsmål eller ønsker å involvere meg!

En enkel måte å komme i gang på er å fylle ut dette skjemaet, så skal vi hjelpe deg videre.

Salem menighet er tilknyttet Normisjon. Vi har ca 400 medlemmer, men mange flere er innom oss i løpet av ei uke. Ved å bli medlem kan du støtte opp om fellesskapet og ta større del i avgjørelser som blir tatt gjennom å for eksempel stemme på årsmøtet.

Bygget vårt finner du midt i byen. Det ligger like i nærheten av Prinsenkrysset (som er et kjent begrep i Trondheim) og vi er nabo med Trøndelag Teater.