Huskirke

I Salem menighet er det to typer fellesskap som danner grunnlaget for den åndelige veksten: Gudstjenesten i helgene, og mindre fellesskap i ukedagene. Disse mindre fellesskapene har hatt mange navn opp i gjennom årene, men nå er det huskirke vi velger å kalle de.

Hva er en huskirke?

En huskirke er et mindre fellesskap, der man legger vekt på de nærere relasjonene. Opplegget kan være ulikt fra huskirke til huskirke, men innebærer ofte bibellesing, vitnesbyrd, et måltid, bønn, lovsang og nattverd. I tillegg ønsker vi at huskirkene skal ha et utadrettet fokus, slik at vi kan inkludere nye mennesker inn i huskirkene og menigheten vår.

En huskirke ledes gjerne av en leder, og man har et gjensidig ansvar for å ta vare på de i huskirka si. Vi deler livene våre åpent og ærlig, ber for hverandre, og ønsker at huskirka skal være en plass der man også kan teste ut sine nådegaver og bli utfordret til å vokse i troen.

Hvordan bli med i en huskirke?

Dersom du er interessert i å bli med i en huskirke, fyll ut dette spørreskjemaet så kontakter vi deg så snart vi kan! Dette gjelder uansett om du tilhører ett av gudstjenestefellesskapene eller er helt ny for Salem menighet. Du er velkommen uansett hvem du er!