Bønneuka i Trondheim 2016

Bønneuka er et viktig arrangement for oss i Salem Menighet der vi sammen med resten av den kristne storfamilien i Trondheim samles om spennende og utfordrende undervisning, bønnesamlinger og tilbedelse.

Program, 17. – 24. januar

Bønneuke-kommiteen har fått på plass et bredt og innholdsrikt program som passer for alle. Få med deg god undervisning på bønneskolen sammen med smågruppen eller familien, utforsk nye deler av bønnens verden som tidebønn, teze mm., eller vær i bønn og lovsang sammen med andre kristne fra hele Trondheim.

Programmet og mer informasjon finner du på Bønneukas nettsider og Facebook-eventet.

Ungdommer og unge voksne på lørdag

Lørdag 23. januar er Bønneuka-programmet spesielt rettet mot kristne i Trondheim i spennet mellom ungdomsskole- og studentalder. Unge i Trondheim utfordres til å stå sammen på tvers av alder og kirketilhørighet, som bønnekrigere i Guds rike.

Seminar 12:00
På formiddagen inviteres alle som ønsker å gå dypere inn i bønnens verden til et spennende og utfordrende lunsjseminar med Tove Årseth Larsen som bl.a. er leder for veilederne på Oase og Salems Lederskole. Det blir lovsang, knallgod undervisning og fellesskap over en enkel, men gratis lunsj.

Celebration 19:00 aka Lørdagsmøte deluxe
Det inviteres alle til en stor og allsidig celebration i Salem Menighet der Per Martin Hepsøe, tidligere leder for TenOase, taler. Møtet vil ellers bestå av herlig lovsang, dans, bønneposter og nattverd. Etter møtet blir det kafé med muligheter for å bli kjent med andre kristne i Trondheim, og det blir arrangert outreach i byen der man sammen kan spre Guds kjærlighet! #ElskTrondheim