12jan

Seminar/workshop, middag, lovsangsfest, celebration og outreach står på programmet!

Seminar/workshop, middag, lovsangsfest, celebration og outreach står på programmet!

Lørdag 21. januar er Bønneuka-dagen spesielt rettet mot kristne ungdommer og unge voksne i Trondheim! Unge i Trondheim inviteres til å komme sammen på tvers av alder og kirketilhørighet under temaet «La riket ditt komme», bl.a. spisset inn mot spørsmålet «Hvorfor bønn?» som blir fokus på kveldens Celebration.

Program

  • 15:00: Seminar med middag
  • 18:30: Worship
  • 20:00: Celebration

 

Hoved-underviser er Anne Christiansen som lenge har vært forkynner og bibellærer. Hun har, gjennom sin dynamiske undervisning, undervisning inspirert tusenvis av mennesker til å elske Jesus og leve med Ham som forbilde i hverdagen. Anne er gift med Stephan, og sammen er de pastorer i Jesus Church og ledere for misjonsarbeidet Jesus Revolution og Bibel- og misjonsinstituttet TBBMI. I tillegg er Anne initiativtaker til JesusKvinner.


SEMINAR M/MIDDAG 15:00


Anne Christian underviser mer praktisk og konkret om hvordan vi kan høre Guds stemme og hva bønn betyr hvor hver enkelt av oss – helt personlig! Etter seminaret, ca. 17:00 spiser vi middag sammen for en billig penge: 60,- per pers.

  • 15:00
  • 60,- for middag
  • Påmelding kommer!

WORSHIP 18:30


Bli med og lovprise Gud! Vi tyvstarter festmøtet med en time til lovsang og bønn. Byens menigheter har satt sammen et lovsangsteam som leder oss, det vil bli mulighet for forbønn, og det er satt istand flere bønnestasjoner.

– VELKOMMEN!

  • Kl.18:30 i Salem Menighet

 

CELEBRATION 20:00

Velkommen til festmøte på lørdagskvelden! Vi får høre tale av Anne Christiansen om temaet «Hvorfor bønn?». Et lovsangsteam fra alle våre menigheter er satt sammen for å lede oss i herlig lovsang, forbedere fra de ulike menighetene vil betjene oss med forbønn, og bønnestasjoner er klare for å brukes! Etter gudstjenesten blir det kafé i Salem, og outreach i Nordre gate der vi er tilstede i byen vår, deler ut kaffe, vafler og varme smil 🙂

– HJERTELIG VELKOMMEN!

  • Kl. 20:00 i Salem Menighet