Flytte inn i Salems disippel-kollektiv på Ila?

osloveien-2

Høsten 2017 lanserer vi disippelhus i Osloveien, og vi ønsker leietakere!
Frist for å melde interesse er 23. november 16:00!

Kunne du tenke deg å bli med i utviklingen av et kristent kollektiv med tilknytning til Salem menighet? Har du lyst til å være med på å utvikle konseptet og bygge kultur i byens første disippelkollektiv?

Osloveien 25 står ledig fra nyttår, og vi går inn i en prosjektperioden på 6 mnd hvor vi ønsker leietakere som vil være med på oppstarten.

screen-shot-2016-11-17-at-13-47-32

 

[one_half]

[seperator title=»Interessert i å leie?» size=»h4″]

Huset har 8 store soverom, og vi ønsker å fylle disse så raskt som mulig! Du kan leie i hele prosjektperioden (se leieperiode under) med muligheter for forlengelse, men det er også mulig å starte leieforholdet nærmere sommeren hvis du er bundet til eksisterende leiekontrakt (1-års-kontrakter har mellom 1-3 mnd oppsigelse).

Er du interessert i å leie i deler eller eller hele leieperiode må du sende en intensjonsmail til Studentpastor Myrth Andresen (myrth [at] salemmenighet.no) innen 23. november kl. 16:00!

Konseptet

Huset vil bygges opp til å bli et disippelhus frem mot sommeren – en slags forberedelsesfase for høstens lansering. Det blir utvikling av gode rytmer for huset som muliggjør et disippelliv i hverdagen som student eller arbeidstaker, og det blir tidvis bruk av spisestue og kjellerstue ifm Salem-arrangementer eller husets egne samlinger. Leietakerne oppfordres også til å ta huset og hagen i bruk og skape et åpent hjem.

Etter sommeren drømmer vi i om at huset kan være et tilskudd til kirkebygget hvor det er lave skuldre, et inkluderende hjem og gode muligheter for å invitere med seg venner som ikke ellers bruker mye tid i kristne fellesskap. Vi tror at livet som disippel begynner i dag, og er noe vi alle er kalt til å leve i. Dette huset skal være en arena for å gi et bilde på hvordan dette kan se ut i praksis, som kan inspirere til nye kollektiv og et liv i etterfølgelse av Jesus i hverdagen – også etter endt tid i Trondhiem.

Flytter du inn til våren, vil du få være med på å se konseptet vokse frem og lanseres 1. august 2017!

Leiepris

Pris per rom varierer mellom 4.400 og 4.700 kr/rom avhengig av romstørrelse, inkl. strøm og internett.

Leieperiode

Maksimal leieperiode i prosjektfasen er fra 01.01 – 31.07 2017. Det er forøvrig muligheter for å starte leieforholdet senere dersom det er aktuelt. Perioden avsluttes 31. juli, men vi vil før den tid gå i dialog med de leietakerne som kunne tenke seg å bli boende i konsepthuset videre.

[/one_half]

[one_half_last]

[seperator title=»Huset» size=»h4″]

Underetasje
–  Kjellerstue
–  Oppholdsrom
–  2 bad m/toalett og dusj
–  Badstue

 1. etasje
–  Kjøkken med god skap- og benkeplass
–  3 soverom på ca 14, 14 og 15 kvm
–  Stor spisestue
–  1 toalett

 2. etasje
–  5 soverom på ca 12, 14, 14, 14 og 17 kvm
–  1 bad m/toalett og dusj

Loft
–  Oppbevaringsplass

[seperator title=»Utearealer, fasiliteter og beliggenhet» size=»h4″]

  • Hage: stor hage med muligheter for grillfester mm.
  • Parkering: garasje for sykkeloppbevaring, lagring og bilparkering. Gode muligheter for å parkere flere biler i oppkjørselen i tillegg.
  • Butikker: kort gangavstand til lokal-matvarebutikk, samt Ila og Ilsvika sentrum med flere matvarebutikker, frisør, gallerier, restauranter, kafé, legesenter mm.
  • Områdene rundt: kort avstand til flere parker, turområder i Bymarka, promenaden i Ilsvika og Nidelven.
  • Sykkelavstander: 5 min til sentrum, 12 min til Gløshaugen, 30 min til Dragvoll.
  • Kollektivtransport: 6 min gange til busstopp for rutene 5, 8, 10, 11, 18, 63, 75, 76, 82, 88, 89, 98, 105, 108, 175, 350 og 450, og trikkestopp for rute 1.

[/one_half_last]

screen-shot-2016-11-17-at-13-37-06