Gi en gave

Givertjeneste i Salem menighet

Salem menighet er et eneste stort spleiselag.

De fleste av oss er vant med å betale faste regninger som husleie, strøm og telefon med avtalegiro eller i nettbank. Vi som går i Salem ønsker å oppfordre hverandre til å ha et ha et like bevisst forhold til å bidra økonomisk til menigheten.

Salem menighet drives ene og alene av gaver gitt av våre medlemmer og besøkende, i form av kollekter og givertjeneste. Det er ulike måter å gi på ut fra om du ønsker å gi fast eller en enkeltgave. Les mer om dette under, og ta kontakt på post@salemmenighet.no om du har andre spørsmål du ikke får svar på her.

Bli fastgiver

Dersom du kjenner at Salem er din menighet, og du ønsker å gi på fast basis, f.eks. månedlig, er du hjertelig velkommen til det! Fastgiverne er de som bærer økonomien vår, og som sikrer oss forutsigbarhet i planleggingen av aktivitetene våre fremover fordi vi vet omtrent hvor mye vi kan forvente å ha i inntekter. Ingen sum er for liten for å ha fastgivertjeneste, for hvis mange bidrar blir det mye til sammen.

Som fast giver har du rett på skattefradrag for inntil 25 000 kr pr år (2022) for gaver gitt til frivillige organisasjoner, så lenge du til sammen har gitt over kr. 500 i løpet av året (kr. 42 per måned). I skjemaet du kommer til via linken, som administreres av Normisjon på våre vegne, kan du selv trygt fylle inn informasjon om personnummer for å få gaven automatisk rapportert til skattemeldingen din. Enkelt for oss – enkelt for deg!

For å opprette fast giveravtale med avtalegiro, klikk på knappen under. Når du har opprettet dette, kan du logge inn som beskrevet rett under knappen og f.eks. velge foretrukket trekkdato.

Allerede fastgiver, men ønsker å se avtalen din eller endre beløp?

Da kan du logge inn via denne linken for å administrere din giveravtale. Dersom du ikke har passord, klikk «Glemt passord» for å få tilsendt et nytt et.


Gi enkeltgave

Ikke alle har mulighet til å gi en gave fast, men har kanskje noe å avse med ujevne mellomrom. Da kan du velge å gi en enkeltgave uten forpliktelse til å gi noe mer. Det finnes flere måter å gi enkeltgaver på, men dersom du ønsker skattefradrag for gaven, benytt knappen under.

OBS! Via linken kommer du til samme skjema som til fastgivere. Pass derfor på at du klikker på «Gi en engangsgave» før du legger inn informasjonen din. Ved å benytte skjemaet du kommer til via knappen, sparer du oss for administrasjon når vi skal behandle gaven, da dette går automatisk via Normisjon sine gavesystemer.

Eventuelt kan du gi via bankkonto 3000 53 83877. Merk betalingen med «Gave til Salem menighet» eller liknende.

Andre måter å gi enkeltgave på

Dersom du ikke trenger skattefradrag for gaven kan du gi på VIPPS ved å søke opp Salem Menighet. Velg gjerne ditt fellesskap og kategorien «kollekt».


Gave til nybygget

I Salem menighet er vi godt i gang med å samle inn penger til nybygget vi ønsker å bygge for å romme flere folk og åpne oss opp ut mot byen. Prosjekteringen av selve bygget er godt i gang, og vi venter spent på når vi kan få starte opp bygging. Hvis du vil lese mer om nybygget, kan du klikke her.

Du kan gi på flere måter øremerket til nybygg:

Gi med skattefradrag

Klikk på knappen under for å komme videre til giversidene som Normisjon administrerer på vegne av Salem menighet. I skjemaet kan du velge å bli fastgiver eller å gi en engangsgave, og for å gi til nybygg, velger du enkelt dette under øremerking.

Eller overfør via bank til 3000 53 83877. Merk med navn og at det gjelder gave til nybygg.

Gi uten skattefradrag

VIPPS til #638898


Testamentariske gaver

Testamentariske gaver gir deg muligheten til å etterlate noe til Salem menighet ved utgangen av ditt eget liv, og du kan vise dine nærmeste hva som har betydd noe for deg.

Testamentariske gaver til Salem menighet kan testamenteres til «Salem menighet Normisjon Trondheim» (organisasjonsnummer 952 739 344).

For tips til hvordan du skriver et testamente kan du f.eks. besøke siden Det gode testament.

Vi takker deg som ønsker å gi oss en testamentarisk gave, og bistår gjerne dersom du har spørsmål om dette.