Gjestegudstjeneste [G11]

Alpha inviterer til gjestegudstjeneste i Salem!

Katja Samara er engasjert i Alpha-arbeidet i Salem menighet, og vil denne søndagen tale til oss om hva Alpha er og hvordan det kan være aktuelt for ulike mennesker med ulik tro i ulike livssituasjoner. Møtet varer i omtrent en time. Etterpå blir det kirkekaffe og mulighet til å slå av en prat eller ti med både gamle og nye venner. Det blir også søndagsskole for alle barn.

Vi ønsker at alle mennesker, uavhengig av tro, skal føle seg sett og inkludert i Salem. Denne gudstjenesten fokuserer spesielt på dette, og er en ypperlig mulighet til å invitere med venner – både de som går på møte hver uke og de som aldri har vært i kirka.

Hjertelig velkommen til gjestegudstjenesten!

Alpha-kurs
Over ti kvelder og en weekend gir Alpha-kurset en god innføring i den kristne tro. Kurset er egnet både for den som allerede er kristen og for deg som er på leting etter tro og mening med livet. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om Gud finnes mens andre rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.

Mer info og påmelding: https://www.salemmenighet.no/tilbud/alpha-kurs/.
Veibeskrivelse til Salem link.