Gudstjenester

NB: Nå i korona-tiden avviker de fleste fellesskapene i forhold til møtehyppighet og hvordan opplegget er ut fra endringer i smittesituasjonen. Den mest oppdaterte informasjonen finner du derfor på Facebooksidene våre, eller ved å spørre oss. Under kan du lese det som omfatter en «normalsituasjon» i menigheten.

Velkommen til fellesskap!

I Salem har vi flere gudstjenestefelleskap, slik at du kan finne det som passer deg og din livssituasjon best. Kom gjerne innom og besøk de ulike fellesskapene, og ta kontakt med noen av de som leder eller er i tjeneste dersom du har spørsmål. Felles for alle gudstjenestene er at vi møtes med Gud i fokus, har lovsang, vitnesbyrd og tilrettelegger for sosialt samvær i forlengelsen av møtet.

I tillegg til å feire gudstjenester sammen, har vi også smågrupper og/eller huskirker som er stedet for de nærere relasjonene. Les mer om dette her!

Finn ditt fellesskap

Her ser du en oversikt over de ulike fellesskapene. Klikk deg videre for å lese mer om de enkelte gudstjenestene.

GudstjenesteMålgruppeTidspunkt
G11Hele familienSøndag kl. 11.00
G19AlleAnnenhver søndag kl. 19.00
LørdagsmøtetStudenter og unge voksneLørdager kl. (18.00) og 20.00
SOLID!TenåringerFredag kl. 19.30
FormiddagstreffEldreAnnenhver onsdag kl. 11.30

Ta kontakt!

Har du spørsmål, eller ønsker du å involvere deg, kan du fylle ut dette skjemaet.

Velkommen til Salem og fellesskapet vårt! Velkommen hjem!


Se og hør fra Salem

Her kan du finne litt påfyll i form av lydopptak av tidligere taler, videoinput fra pastorer og medlemmer i menigheten, eller finne Salem Søndagsskole fra korona-våren 2020 på Youtube.

Se

Hør

Back To Top