22nov

Her finner du påmelding til våre gudstjenester

Til tross for andre omstendigheter, ønsker vi å tilby muligheten for å møtes til fellesskap og feire gudstjeneste. På grunn av innskjerpede smittevernhensyn, har vi nå en begrensning på 50 deltakere per møte, slik at vi kan holde god avstand og la det være trygt å komme til Salem.

På grunn av disse restriksjonene har vi flyttet størsteparten av søndagsskolen ut i skogen slik at vi kan samle flere og bli kjent med ulike turmål i byen vår – les mer under info om G11 nederst på siden.

Påmelding til gudstjenester

Her finner du påmelding til gudstjenester den kommende uken:

Lørdagsmøtet for studenter og unge voksne

Lørdagsmøtet er fellesskapet for deg som er student eller ung voksen – les mer HER eller kontakt oss hvis du har noen spørsmål.


Fra og med 21.11 og ut året vil det være mulighet for 50 stk. å se opptak av en forhåndsinnspilt gudstjeneste på storskjerm sammen i Salem. Vi sitter rundt småbord, og det vil være mulighet for å henge igjen etter gudstjenesteavspillingen og ha det sosialt over en kopp.

Meld deg på, og du får tilsendt billett per SMS et par timer før gudstjenesten.

Billett med strekkode/qr-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.

Gudstjeneste søndager kl. 11.00

Fra og med søndag 15.11 har vi friluftssøndagsskole for familier, mens det vil være søndagsskole for blå (5.-7. klasse) og oransje (8.-10. trinn) gruppe i 22B. Les mer om hvordan søndagsskolen tilrettelegges frem mot jul her.

Det vil være plass til 50 stk å være med å se på sending av en forhåndsinnspilt gudstjeneste i Salem, søndag kl. 11. Her sitter vi rundt småbord, og kan bli sittende igjen og prate over en kopp kaffe etter gudstjenesteavspillingen. Sendingen er lagt opp til å vare i rundt tre kvarter.

Meld deg på og du får tilsendt billett per sms/e-post før gudstjenesten.
Billett med strekkode/QR-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.

Vi sees i Salem!