30nov

Her finner du påmelding til våre gudstjenester

OBS! På grunn av innstramminger i Trondheim kommune og den negative utviklingen i smittetallene, avlyser vi de fysiske møtepunktene i Salem i uke 50. Det vil bli sendt streaming på Facebook av forhåndsinnspilt gudstjeneste lørdag kl. 20 og søndag kl. 11.

Siden friluftssøndagsskolen er utendørs er den ikke pålagt like stramme restriksjoner. Ta derfor gjerne turen til Gråkallen søndag klokken 11 og bli med på årets siste friluftssøndagsskole!

Påmelding til gudstjenester

Her finner du påmelding til friluftssøndagsskolen den kommende uken:

Lørdagsmøtet for studenter og unge voksne

Lørdagsmøtet er fellesskapet for deg som er student eller ung voksen – les mer HER eller kontakt oss hvis du har noen spørsmål.


Vi har to studentmøter hver helg. Kl. 18:00 og kl.20:00.
På grunn av lite smitte i Trondheim så kan vi nå være 100stk pr. møte. Det er vi veldig glad for. Vi anbefaler å bruke munnbind frme til du får tildelt plass i salen.
Arrangementer med påmelding finner du på facebook-siden vår: https://www.facebook.com/salemstudent

Meld deg på, og du får tilsendt billett per SMS et par timer før gudstjenesten.

Billett med strekkode/qr-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.

Gudstjeneste søndager kl. 11.00

Fra og med søndag 15.11 har vi friluftssøndagsskole for familier, mens det vil være søndagsskole for blå (5.-7. klasse) og oransje (8.-10. trinn) gruppe i 22B. Les mer om hvordan søndagsskolen tilrettelegges frem mot jul her.

Det vil være plass til 50 stk å være med å se på sending av en forhåndsinnspilt gudstjeneste i Salem, søndag kl. 11. Her sitter vi rundt småbord, og kan bli sittende igjen og prate over en kopp kaffe etter gudstjenesteavspillingen. Sendingen er lagt opp til å vare i rundt tre kvarter.

Meld deg på og du får tilsendt billett per sms/e-post før gudstjenesten.
Billett med strekkode/QR-kode vises til vertskap ved inngang enten av mobilbillett, PDF-billett på mobil eller utskrift av PDF på papir.