Impuls 2017

Midt-Norges største, kristne ungdomskonferanse arrangeres for fjortende gang i Trondheim! Bli med som deltaker eller medarbeider!

[one_half]I februar kicker Impuls Trondheim igang – fjortende året på rad!  3. – 5. februar arrangeres denne livsforvandlende, fellesskapsbyggende og Jesus-sentrerte ungdomsfestivalen i Charlottenlundhallen. Denne helga samles omkring 500 ungdommer til møter, seminarer og konserter – og du er invitert! Meld deg på, enten som deltaker eller medarbeider, sett av helgen i kalenderen og begynn å glede deg!

I tillegg til et spennende tale- og seminarprogram, aktiviteter og kafé kan du også få med deg konserter, konkurranser og bli kjent med ungdommer fra hele Midt-Norge.

Temaet for Impuls 2017 er «Fryktløs», godt illustrert av Impuls sin rykende ferske musikkvideo!

facebook_0

[/one_half][one_half_last]

Deltaker?

Se impulsweb.no for mer informasjon og meld deg på her!

Medarbeider?

Vi liker å tenke at akkurat den tjenesten som du er med å gjøre er den viktigste av alle, og at vi som medarbeidere også kan få noe ut av og bli inspirert av konferansen. For å kunne være medarbeider bør du være fylt 20 år og ha Jesus i hjertet. Sjekk ut de ulike områdene under og meld deg på som medarbeider her! Jo tidligere du melder deg på, jo større sannsynlighet er det for at du får plass på det området du helst ønsker, og det gjør forberedelsene både enklere og artigere 😉

Vi gleder oss til å skape årets ungdomsfestival sammen med nettopp deg!

[/one_half_last]