Julegaven 2017

 

Status per 31.12.2017: vi har passert 750 000,- i årets julegaveaksjon!

Nybygg – startskuddet går!

Et nytt bygg der Salem Menighet, Normisjon Region Trøndelag og Gå ut Senteret sammen kan utgjøre et kraftsenter for misjon har lenge stått på ønskelisten. Nå både tror og håper vi at dette begynner å nærme seg realitet!

Kirke for byen

Salem ønsker å være en menighet med et varmt hjerte midt i Trondheim sentrum. Samtidig opplever vi også et kall til å være med på å bringe Guds rike videre ut. Gjennom et nytt bygg vil vi åpne oss mot vår egen by og gi plass for arbeid med nedslagsfelt både regionalt og nasjonalt. Salem er svært sentralt plassert i Trondheim, men likevel bortgjemt i en bakgård. Gjennom et nytt bygg blir Salem synlig og tilgjengelig for byens befolkning på en helt ny måte!

Årets julegaveaksjon

For å strekke oss mot denne visjonen ønsker vi å gjøre årets julegaveaksjon til startskuddet for innsamling av midler til nytt bygg. Gavene som gis vil bli avsatt på egen byggekonto og bidra til styrking av nødvendig egenkapital.

Målsettingen for årets julegaveaksjon er kr. 500.000

Vi håper at våre medlemmer og alle som ønsker å bidra til at vi når visjonen vil være med på et kollektivt løft.

 

[seperator title=»Praktisk» size=»h4″]

  • Kontonummer: du kan gi en gave via nettbank til kontonr. 4200 59 84208, merket «Julegave nybygg».
  • Vipps: du kan gi en gave via vipps #20132, merket «Julegave nybygg».
  • Skattefradrag: ønsker du skattefradrag og ikke er registrert fra før, send en e-post med navn og personnummer til post@salemmenighet.no.
  • Fast givertjeneste: Hvis du ikke allerede gir fast, kan du lese mer om det på våre nettsider.

 

[seperator title=»Takk til alle som har gitt i 2017!» size=»h4″]

Vi vil også benytte anledningen til å takke alle som har gitt gaver til Salem i 2017. Dette har blant annet gitt oss mulighet til opprettholde satsingen på arbeidet for barn, ungdom og studenter – tusen takk!

Velsignet jul!

Med vennlig hilsen
Salem Menighet