Møt vaktmesterne!

Har du noen gang lurt på hvem det er som til enhver anledning får Salem til å fremstå som en fin, ryddig, og presentabel menighet? Vaktmesterne Tore Adsen og Fredrik Göthner spiller en svært viktig rolle internt i menigheten. Som boende i vaktmesterboligen, har de begge et forpliktende ansvar når det kommer til vedlikehold, renhold, og om vinteren – snømåking – i menigheten.

IMG_0524

Vaktmester Fredrik

Både Tore og Fredrik fremhever at det er mye bra ved å være vaktmestere i Salem. Det at de får følelsen av å utøve en viktig funksjon i menigheten trekkes fram som en svært positiv, givende, og meningsfull følelse, og det er liten tvil om at menighetsmiljøet har stor nytte av deres tjenester. Dessuten er det ikke til å underslå at selve vaktmesterboligen er et pluss i seg selv, der den ligger sentralt i Trondheim.

IMG_0522

Vaktmester Tore

Tore fremhever vaktmesterboligens vaffelkvelder som et annet morsomt arrangement i menigheten. Vaffelkveldene, som har foregått et par ganger før, har svært mange i menighetsmiljøet deltatt på, til tross for en kanskje noe begrenset plass, og Tore utelukker ikke at det blir flere av disse arrangementene i framtiden. Dette er i så henseende absolutt noe å se fram til.