I en by som Trondheim er det statig nye tilflyttere som kommer, og spesielt mange på høsten som studenter. Har du akkurat flyttet til byen? I så fall vil vi benytte anledningen til å ønske deg hjertelig velkommen!
Vi håper vi får gleden av å bli bedre kjent med deg!

[two_third]

Trondheim – byen som Olav Tryggvasson grunnla i 997, hvor Rosenborg har gjestet det som er verdt å nevne av fotballag fra Europa, Norges beste studentby – en by med yrende folkeliv og mange tilbud uansett livsfase.

Det er mye som er spennende når man flytter til en ny by. Nytt studiested eller arbeidsplass, nytt bosted og nye venner. Og for mange; ny menighet. Vi vil gjerne høre fra deg dersom du er ny i byen og hvis det er noe spesielt vi kan hjelpe deg med!Her har vi samlet litt informasjon som vi tror svarer på det noen av dere lurer på:


Studentgudstjenester/Lørdagsmøte

Finn en menighet du trives i og begynn å gå der fast så fort som mulig! Vi trenger fellesskapet med andre kristne for å gro røtter i sunn jord, og ingen er tjent med å menighetsshoppe hele året. Byen er full av spennende menigheter som du kan investere i, og du er veldig velkommen til å bli en del av Salem-familien eller komme på besøk når som helst! 

Hver lørdag samles vi til Lørdagsmøte i Salem. Informasjon om dette kommer både på nettsidene og Facebook i begynnelsen av semesteret. Det vil også bli en del sosialt opplegg i tilknytning til Lørdagsmøtene når smittevernhensyn tillater dette.


Gled deg!

(Tips – melder du deg inn i Facebook-gruppa «Studentarbeidet i Salem» og skrur på varsel får du beskjed når påmeldinga åpner, samt annen informasjon det er verdt å få med seg!)

Smågrupper

Du er veldig velkommen til å bli en del av én av våre flotte smågrupper!

Salem Menighet bygger på to pilarer: Gudstjenesten i helgene, og smågruppefelleskap i ukedagene. Smågruppe er et mindre fellesskap, der det er lettere å dele fra hverdagen, dele tro, be for hverandre og utfordre hverandre. Vi tror det kristne livet først og fremst leves ut i hverdagene, derfor ønsker vi å utruste verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus til å leve hverdagen sin i etterfølgelse av Ham. 

Meld interesse HER, så tar vårt fantastiske smågruppe-team kontakt med deg.

Bolig

Leter du etter et sted å bo eller noen å bo med?
Vårt tips er å sjekke ut Facebook-gruppa Student-KRIK Trondheim – bolig.

[/two_third] [one_third_last]

Introfilm Lørdagsmøtet (Salem media 2019)

[/one_third_last]