Om Salem

”Vi vil gjøre verdifulle mennesker til bevisste etterfølgere av Jesus Kristus”

Visjon for Salem menighet

Vår visjon har sin begrunnelse i misjonsbefalingen fra Jesus. Vi ønsker at visjonen skal bli virkelighet ved at Guds Ord blir til handling i våre liv.

Etterfølgelse av Jesus handler om å elske Gud og å elske mennesker.

Kirke med hjerte for byen

Vi er en aktiv kirke plassert i hjertet av Trondheim sentrum.

Vi tror mennesker er skapt til felleskap, og ønsker å tilby små og store fellesskap for alle mennesker. Derfor anbefaler vi alle å bli med i et mindre fellesskap eller å finne seg en tjeneste i en tjenestegruppe.

Vi har også større fellesskap for alle aldre. For tenåringene er det Solid på fredager, vi har lørdagsmøtet for studenter og unge voksne, gudstjeneste søndag formiddag for alle aldre og med søndagsskole for barna, og gudstjeneste søndag kveld annenhver uke. For de aller eldste har vi i tillegg formiddagstreff annenhver onsdag.

Klikk deg gjerne rundt på siden vår for å bli bedre kjent med oss, men aller helst må du gjerne ta kontakt! Enten kan du besøke et av gudstjenestefellesskapene våre, eller du kan ringe oss eller sende oss en mail dersom det er noe du lurer på. Sjekk oss gjerne også ut i sosiale medier. Kontaktinfo og linker finner du i bunnen av siden vår.

Salem var opprinnelig en indremisjonsforening, men våren 2002 ble vi menighet gjennom avtale med biskopen i Nidaros. Menigheten har ca 400 medlemmer, og samler vanligvis rundt 1000 mennesker til gudstjeneste jevnlig.

Vi håper å se deg innom Salem – vær varmt velkommen!

Det vi ønsker skal kjennetegne oss

  • Raushet og gjestfrihet
  • Ærlighet og varme relasjoner
  • Bønn og tilbedelse
  • Åndens liv og levende tro
  • Nådegavebasert tjeneste
  • Rom for alle generasjoner

Styret

Styret i Salem består av åndelig lederskap og driftsstyret. Se våre styremedlemmer her.

Historie

Salem menighet har historie tilbake til Trondhjems indremisjon i 1865, og har alltid hatt et hjerte for Trondheim sentrum. Du kan lese mer om vår historie her.