Osloveien er åpen for søkere!

 

Osloveien er et hjem der man gjennom relasjoner og hverdagsliv nærmer seg den livsstilen Jesus kom for å vise, og som bidrar til å forandre Trondheim ved å inspirere andre til å gjøre det samme.

[button color=default-button1 url=»https://goo.gl/forms/y86bWEavgEqOMLnk2″ size=»medium-button» target=»_self»]SØK OM PLASS![/button]

 

[one_half]

[seperator title=»Hjemmet i Osloveien 25″ size=»h4″]Kunne du tenke deg å bo i et hjem som har Jesus i sentrum, lever som en storfamilie og hvor man støtter hverandre i å være hverdagsdisipler?

Osloveien har som mål å prege menneskene i Trondheim ved å nærme seg livsstilen som Jesus peker på i Bibelen. Vi tror at livet som disippel begynner i dag og at det først og fremst handler om hverdagen og å la Jesus være en del av hele livet, studiehverdag og jobb, fritid og relasjoner.

Osloveien er et samarbeid mellom Disippel Trondheim (Ungdom i Oppdrag) og Salem menighet, og et forsøk på å utforske hvordan konseptet «disippelhus» kan se ut i Trondheim.[/one_half]

[one_half_last]

[seperator title=»Konsept, verdier og hverdagsrytmer» size=»h4″]

Osloveien skal være en arena som gir et bilde av hvordan disippellivet kan se ut i praksis og som inspirerer til et liv i etterfølgelse av Jesus i hverdagen – også etter endt tid i Trondheim. Huset skal fylles av åtte til ni studenter og unge voksne som lever ut fra et felles sett med verdier, rytmer og rammer.

I konseptdokumentet kan du lese om «Visjon», «Verdier og rammer» og «Rytmer, møtepunkt og gjøremål».

[button color=default-button1 url=»http://salemmenighet.no/wp-content/uploads/2017/03/Osloveien-konseptdokument-endelig.pdf» size=»medium-button» target=»_self»]KONSEPTDOKUMENTET[/button]

[/one_half_last][one_half][seperator title=»Søknadsinfo» size=»h4″]

Kvalifikasjoner for å søke

Spørsmål?
Send gjerne mail til Studentpastor Myrth Andresen: myrth@salemmenighet.no!

[button color=default-button1 url=»https://goo.gl/forms/y86bWEavgEqOMLnk2″ size=»medium-button» target=»_self»]SØK OM PLASS![/button][/one_half][one_half_last][seperator title=»Leieforhold» size=»h4″] Pris per rom havner på et sted rundt 4,500 kr/rom/mnd ekskl. strøm, internett og mindre vedlikehold.

 

Leieperioden går fra 01.07.2018 til 30.06.2019. Leiekontraktene er standard kontrakter med leieperiode på 1 år med mulighet for forlengelse. Det er positivt dersom leietakere ser for seg en tidshorisont på mer enn ett år, men ikke et krav.

Vi tar sikte på å gi et svar til søkere i forkant av 01.04.2018 med hensyn på oppsigelsesperioder.

[/one_half_last][one_half][seperator title=»Huset» size=»h4″]

Underetasje
Kjellerstue, oppholdsrom, bibliotek, vaskerom og to bad m/toalett og dusj.

1. etasje
Kjøkken med god skap- og benkeplass, 3 soverom på ca 14, 14 og 15 kvm (alt. gjesterom/ekstra stue), stor spisestue, 1 toalett.

2. etasje
5 soverom på ca 12, 14, 14, 14 og 17 kvm, 1 bad m/toalett og dusj

Loft
Oppbevaringsplass[/one_half][one_half_last][seperator title=»Utearealer, fasiliteter og beliggenhet» size=»h4″]

  • Hage: stor hage med muligheter for grillfester mm.
  • Parkering: garasje for sykkeloppbevaring, lagring og bilparkering. Gode muligheter for å parkere flere biler i oppkjørselen i tillegg.
  • Butikker: kort gangavstand til lokal-matvarebutikk, samt Ila og Ilsvika sentrum med flere matvarebutikker, frisør, gallerier, restauranter, kafé, legesenter mm.
  • Områdene rundt: kort avstand til flere parker, turområder i Bymarka, promenaden i Ilsvika og Nidelven.
  • Sykkelavstander: 5 min til sentrum, 12 min til Gløshaugen, 30 min til Dragvoll.
  • Kollektivtransport: 6 min gange til busstopp – rute 5, 8, 10, 11, 18, 63, 75, 76, 82, 88, 89, 98, 105, 108, 175, 350 og 450, og trikkestopp – rute 1.[/one_half_last]

screen-shot-2016-11-17-at-13-37-06