Trondheim Soul Children

Trondheim Soul Children (5. og oppover)

Bli med å delE gleden!

Trondheim Soul Children er et barnekor for deg som går i 5.trinn og oppover, og vi øver annenhver torsdag på Moholt menighetshus. Der vil vi ha øvelsene frem til innflytting i nytt bygg i Prinsensgt. 22B januar 2023.

Vi starter opp med første øvelse Torsdag 8. september kl 18.30-20.00

Vi er stolte av det arbeidet som gjøres, både for ungene og for Jesus Kristus. Som et medlem i koret ønsker vi at du skal få oppleve en åpen atmosfære som består av en gjeng mennesker som ønsker å bli kjent med deg. Hos oss blir alle sett og møtt for akkurat den man er, og alle respekterer hverandres syn og meninger rundt det livet har å by på.

Trondheim Soul Children har holdt på i flere år, men variert både tilholdsted og crew de siste årene. Koret er en del av Norges hurtigste voksende korbevegelse med over 140 lokale kor rundt omkring i hele landet. Les mer om Soul Children-bevegelsen her.

Vi i crewet har så lyst til at Trondheim Soul Children skal være med å prege byen vår, folkene rundt oss og spre den kjærligheten vi sitter på. Bli med oss da vel!

Annenhver torsdag kl.18.30-20.00 på Moholt menighetshus.

Datoer

Klikk deg inn i kalenderen vår her og finn øvelsesdatoer.

Velkommen!

Mer info?

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe:

Lisa Hepsøe, lisa@salemmenighet.no/ 40448441

Våre kjerneverdier

  • Ære Gud
  • Hedre mennesker
  • Prege samfunnet
  • Se og bli sett
  • Ekte glede og kjærlighet

Vi jobber mot våre 5 kjerneverdier slik at alle som er med i vår gjeng skal bli rustet til det livet har å by på.

Hos oss skal alle kjenne på tilhørighet i et trygt nettverk der alle spørsmål og tanker kan luftes og der trygge rollemodeller står i spissen for korets ledelse.