Teamtur til Kambodsja februar/mars 2016

For fjerde året på rad ønsker vi å sende en gjeng fra Salem sammen med en gjeng fra bl.a. IMI Kirken til Kambodsja. Turene tidligere år har vært fulle av ufattelig spennende opplevelser, møter mellom Gud og mennesker og gode relasjoner!  Er du gira på å være med denne gangen?

Med egne øyne får du være med i kirka i Kambodsja på Godhets- og evangeliseringsaksjon. Dette innebærer besøk i landsbyer, mirakler, hundrevis av frelste, mega-søndagsskole og Guds godhet gjort tilgjengelig gjennom praktiske gjøremål. Sjekk ut denne nettsiden for videoer, vitnesbyrd og rapporter!

Praktisk

Når: 14. – 20. februar (mulig forskjøvet ett døgn i en av retningene). Programmet starter i utgangspunktet 12:00 på fredag 14. februar og avsluttes på kvelden den 20. februar. Tidligere har flere kombinert teamturen med reiser til andre steder i Asia i for-/etterkant.

Teamavgift: 2.200,- for hotell, mat og transport i Kambodsja.

Flybilletter: dette bestilles av hver deltaker, men vi hjelper gjerne til ved behov

Påmelding

Påmelding gjøres her!

Ta også kontakt med studentpastor Myrth Andresen (myrth@salemmenighet.no) dersom du ønsker å være en del av teamet som reiser fra Trondheim, så kan bestilling av flybilletter, vaksinasjoner og andre forberedelser samkjøres.

Kontakt terje@imikirken.no dersom du har spørsmål rundt selve opplegget.