Teamtur til Kambodsja og Tsjekkia våren 2017

teamtur-facebook
Gira på å se hva Gud gjør på andre siden av kloden, spre evangeliet og vise Guds godhet?
Interessert i å plante kirker i Europas minst kristne land og back’e lokale kristne? 
Bli med på det Gud gjør ved å rise på teamtur til Kambodsja eller Tsjekkia (les mer lengre ned på siden)!

 

[seperator title=»Kambodsja (februar/mars)» size=»h4″]

Som mange år tidligere ønsker vi å sende en gjeng fra Salem til Kambodsja sammen med folk fra IMI Kirken og Normisjon ellers. Turene tidligere år har vært fulle av ufattelig spennende opplevelser, møter mellom Gud og mennesker, og dannelsen av relasjoner mellom kristne fra Norge og Kambodsja! Er du gira på å være med denne gangen? Vi tar utgangspunkt i Phnom Penh og reiser ut i regionen derfra.

 
Med egne øyne får du være med i kirka i Kambodsja på Godhets- og evangeliseringsaksjon. Dette innebærer besøk i landsbyer, mirakler, hundrevis av frelste, mega-søndagsskole og Guds godhet gjort tilgjengelig gjennom praktiske gjøremål. Sjekk ut dennne bloggen for videoer, vitnesbyrd og rapporter!
Praktisk

Når: 25. februar – 4. mars (mulig forskjøvet ett døgn i en av retningene).

Programmet starter i utgangspunktet på formiddagen søndag 26. februar og avsluttes ved frokost-tider fredag 3. mars. Reisen tar fort en dag, og vi tar sikte på en debrief i Bangkok i etterkant av turen. Tidligere har flere kombinert teamturen med reiser til andre steder i Asia i for-/etterkant.

Priser: 2.500,- for hotell, mat og transport i Kambodsja ifm selve teamturen.

Flybilletter og kostnader knyttet til opphold i for-/etterkant av opplegget dekkes av hver enkelt deltaker i tillegg til dette, men vi samkjører reisen (se «Påmelding»).

Påmelding

Påmelding gjøres her!

Ta kontakt med studentpastor Myrth Andresen (myrth [at] salemmenighet.no) dersom du ønsker å være en del av teamet som reiser fra Trondheim, så kan bestilling av flybilletter, vaksinasjoner og andre forberedelser samkjøres. Mer informasjon gis til gruppen direkte.

Facebook-gruppe for de som skal reise:

facebook_0

hei

kambodsja-folk

hei

[seperator title=»Tsjekkia (mai)» size=»h4″]

 

For første gang reiser vi med opptil to team til Tsjekkia for å støtte lokale kristne og bidra inn mot deres arbeid med å plante nye menigheter ut fra husfellesskap. Gud gjør store ting i dette svært ateistiske landet, og det trekker stadig nye mennesker til kirkene som allerede er plantet.
Dette blir en spennende og pioner-preget tur der vi tjener sammen med tjekkiske, unge kristne for å bygge relasjoner med lokale som kan inviteres til å bli en del av husfellesskapene. Vi tar utgangspunkt i byen Ostrava og reiser trolig litt ut i regionen derfra.
Praktisk

Når: 6. – 9. mai (mulig forskjøvet ett døgn i en av retningene).
Programmet er fortsatt i utarbeidelsesfasen. Det er mulig å kombinere turen med opphold i området eller land i nærheten i for-/etterkant.

Priser: et estimat for reise, kost og losji ligger på 2.500,- (billig reisemål), men det praktiske er ikke helt avklart ennå.
Vi flyr til Krakow og tar buss i 1,5 t før vi når Ostrava som blir basen for turen. Kostnader knyttet til opphold i for-/etterkant av opplegget dekkes av hver enkelt deltaker i tillegg til dette, men vi samkjører reisen (se «Påmelding»).

Påmelding

Påmelding gjøres på mail til Oddvar Søgård (oddvar [at] salemmenighet.no). Transport og andre forberedelser samkjøres – mer informasjon gis til gruppen direkte.

Facebook-gruppe for de som skal reise:

facebook_0

hei

ostrava

Hei